Du behöver:
1 ägg
en klick créme fraishe
Fyllning:
1 dl quornbitar
4 medelstora champinjoner
några zuchinibitar (är sämst på exakta mått)
några bitar purjolök
salt och peppar
Vispa ihop ägget och créme fraishen och salta. Skär upp alla ingredienser. Lägg i quornbitarna i stekpannan först i några minuter på medelvärme. Tillsätt sedan resten av ingedienserna och stek tills de har mjuknat på medelvärme. Peppra lite och sänk värmen något och häll över äggblandningen. Låt fästa lite men se till att det inte bränns. Servera med en god sallad till så har du en perfekt lunch :) Jättegott att lägga på en klick philadelphia också!
Blir inte alltid så snyggt upplagt, okej!? ;) |
Haha men guuuuud vad söt du är! ^^
SvaraRaderaDen där fiskrätten såg himla god ut! :D
...gullig stavning på creme fraiche... hihi. Sorry, vet att du inte gillar när jag kommenterar stavfel... ;)
Puss
bra sofia, fortsätt att ge mig inspiration! :)
SvaraRadera